Si ja tens un títol o coneixements de català i vols saber a quin nivell t'has de matricular, truca o acosta't a qualsevol de les delegacions del CNL de Barcelona.

CURSOS DELS NIVELLS INTERMEDI I SUFICIÈNCIA

 

CURSOS MODULARS TRIMESTRALS

Nivells: I1, I2, I3, S1, S2 i S3

Durada: 3 mesos cada nivell (setembre-gener, febrer-juny)

Dedicació setmanal: 3/4 hores de treball a casa.

Requisits: Ordinador i connexió a Internet.  Es recomana tenir un ordinador de 512 MB de memòria RAM, un monitor de 17” com a mínim, configurat per a una resolució mínima de 1024 x 768, línia ADSL d’1 Mb com a mínim de velocitat, altaveus o auriculars. El curs funciona amb Microsoft Explorer 6.0 o superior, amb Mozilla Firefox i Opera. Cal el connector d’Adobe Flash Player 9.0 i l’Adobe Acrobat Reader. 

Metodologia: El curs és 100% en línia. L’alumne/a ha de fer les activitats del Parla.cat i presentar al tutor les tasques de cada unitat. El tutor corregeix, comenta i puntua aquestes tasques.

Avaluació: L’avaluació del curs es fa tenint en compte la nota del curs, que s’obté de l’avaluació de les tasques presentades, i un examen final en els nivells I3 i S3.

Tutor/a: Durant el curs, l’alumne/a té un tutor/a que li fa el seguiment de l’aprenentatge i amb qui es pot posar en contacte sempre que ho necessiti dins de l’horari de tutories.

Certificat: Només s’expedeix certificat homologat en superar l’examen dels nivells I3 i S3.

  • Els exàmens són sempre presencials i les dates dels exàmens estan marcades des de l’inici del curs.
Imatge parla.cat 

CURSOS INTENSIUS QUADRIMESTRALS

Nivells: II (I1, I2 i I3) i SS (S1, S2 i S3)

Durada: 4 mesos cada nivell (setembre-gener, febrer-juny)

Dedicació setmanal: 7/8 hores de treball a casa.

Requisits: Ordinador i connexió a Internet.

Metodologia: El curs és 100% en línia. L’alumne/a ha de fer les activitats de l’espai virtual i presentar al tutor les tasques de cada unitat. El tutor corregeix i puntua aquestes tasques.

Avaluació: L’avaluació del curs es fa tenint en compte la nota del curs, que s’obté de l’avaluació de les unitats de síntesi, i un examen final.

Tutor/a: Durant el curs, l’alumne/a té un tutor/a que li fa el seguiment de l’aprenentatge i amb qui es pot posar en contacte sempre que ho necessiti dins de l’horari de tutories.

Certificat: Només s’expedeix certificat homologat en superar l’examen dels nivells I3 i S3. 

  • Els exàmens són sempre presencials i les dates dels exàmens estan marcades des de l’inici del curs.
 

 

Per a més informació sobre els cursos a distància, dirigiu-vos al SAFD.